Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ: Χελιδονίσματα, καλαντίσματα & βερβερίσματα στου κύκλου τα γυρίσματα

Στις 22 Ιουνή 2015 το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων πραγματοποίησε την τρίτη του μουσικο-χορευτική παράσταση με θέμα "Τα εαρινα: Χελιδονίσματα, καλαντίσματα και βερβερίσματα στου κυκλου τα γυρίσματα". Μια ακόμη λοιπόν, μουσικοχορευτική παράσταση του Κ.Ε.Μ. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες (καιρικές και μη). Ευχαριστούμε τις Δασκάλες μας Μαρίνα Στέλλα και Ελένη Φιλιππίδου, για τις ιδέες, το μεράκι, τη διδασκαλία των χορών και γενικά την επιμέλεια της εκδήλωσης.
Τους μαθητές μας για το κέφι τους και την υπομονή τους, ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκαν! Τους μουσικούς μας από το Μουσικό Σεργιάνι, για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης. Επίσης τον Δημήτρη Αρβανίτη, που ήτανε στη λύρα Δράμας και την τσαμπούνα και το Χρίστο Δανάκη, τον δάσκαλό μας της γκάιντας με τους μαθητές του που χρωμάτισαν μαζί με τους μαθητές μας των κρουστών την εκδήλωση. Τον δάσκαλό μας των κρουστών Ακριβόπουλο Λάζαρο, που δεν μπορούσε λόγω υποχρεώσεων να ειναι μαζί μας. Την Εύη Βαϊρλή από τους Κορύβαντες για τη βοήθειά της στο τραγούδι του Πενταλόφου. Το Εργαστήρι Χορικά, την Αρετή Παστελή και τον Γιώργο Αρβανίτη για την ενδυματολογική επιμέλεια. Το Νάσο Κοτρίδη για την ηχητική κάλυψη και την Μαρία Αλαφούζου, καθώς και τα παιδιά από τους Ταξιδευτές Πολιτισμού για τη βοήθειά τους.
Την ταβέρνα "Επιλογές της Λευκοθέας για την παραχώρηση του χώρου, τον οποίον χρησιμοποιήσαμε ως καμαρινι. "Το Αποστόλη Τάκη, τον Κώστα Μανάβη, τη Σούλα Κοκκίνη για τη βοήθειά τους στα δρώμενα. Τελος ευχαριστούμε τον κ. Μπούρα και την κ. Μπάρα για την παραχώρηση του Θεάτρου, καθώς και όλους εσάς που ήσασταν κοντά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Αν ξεχάσαμε καποιον να μας συγχωρέσετε. Και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου